Večer slovenskih pesmi in plesov

 

Zakaj ne bi okusili pristnega druženja, kot je bil nekdaj? Danes vam bomo pričarali tisto pravo vzdušje, ob katerem boste pozabili na vsakdanji stres in se poveselili z nami.

Vabljeni v avlo OŠ Ivana Tavčarja, kjer se bo pelo in plesalo. Po prireditvi sledi še zakuska. 

Tiskovine

Zgibanka Rupnikova linija

Zgibanka Rupnikova linija

Zgibanka Poroka na Visokem

Zgibanka Poroka na Visokem

Blog

Gostovanje FS Zala v Nišu in Vranjem v Republiki Srbiji

488 1

Naši izseljenci še vedno skrbijo, da se ne pozabi, kje so njihove korenine. Tako je tudi Ana Stojkovič, ki živi in dela v južno srbskem mestu Vranju, želela spoznati ljudi in kulturo iz kraja kjer je živel in umrl njen praded Miha Černe. Našla nas je na spletni strani in nas, preko Društva slovensko-srbskega prijateljstva "Zdravica" iz Niša povabila, da jih obiščemo in jim prikažemo nekaj iz bogate zakladnice slovenske folklore.

Preberi več

Veselo po Poljanski dolini

promo slike mala

Poljanska dolina je zagotovo vredna obiska zaradi svojih naravnih lepot, kulturnih, etnoloških in umetniških znamenitosti. Prepričani smo, da bomo skupaj uživali.

Preberi več

Ustvarjanje Šubičevi hiši

slika glava

ŠUBIČEVA HIŠA... zaljubljeni smo v ustvarjanje, resnično, kot že toliko let številni poljanski umetniki. In imamo od kje črpati svoj navdih: Poljanska dolina je enostavno - lepa. S številnimi zgodbami je Ivan Tavčar opisoval njene lepote, s čudovitimi barvami so jih na platno slikali slikarji rodbine Šubic.

Preberi več

Poiščite nas na socialnem omrežju